Ontwikkelen@avans

print

Irma Drent

De passie voor coaching van Irma Drent is een rode draad door haar loopbaan en ontwikkeling. Zij heeft ervaring als coach opgedaan in een eigen coachpraktijk. In haar werk als docent marketing en communicatieve vaardigheden en als mentor, zet zij haar coachvaardigheden zoveel mogelijk in. Ook coacht ze nieuwe collega’s en is ze teamcoach van het team Ondernemerschap. Naast het afronden van verschillende coachopleidingen, heeft ze een docentstage gelopen bij een bedrijf dat medewerkers en teams ondersteunt bij het ontwikkelen van hun talenten.

Vraagstukken 

Irma kan jou coachen als je een vraag hebt op de volgende gebieden:

  • De docent als coach
  • Persoonlijke vraagstukken zoals timemanagement, omgaan met werkdruk, samenwerking, omgaan met de cultuur van je academie.
  • Specifieke vraagstukken zoals studieloopbaanbegeleiding, commissiewerk, voorzitterschap, onderwijsontwikkeling en andere zaken die jij tegenkomt in jouw docentschap.
  • Pedagogisch-didactische vaardigheden

Toelichting

Irma begeleidt je graag in je persoonlijke ontwikkeling. Zij vind het belangrijk om nieuwe collega’s persoonlijk te begeleiden en coachen. Dat geldt ook voor ervaren collega’s met een coachvraagstuk. Zij zet verschillende methodieken in vanuit de opleidingen die zij gevolgd heeft. Zij heeft een Master Coaching en begeleiding behaald en is gecertificeerd NLP practitioner. Enthousiast geworden door haar docentstage over het werken vanuit je natuurlijke talenten, heeft zij de trainingen Me-scan en We scan afgerond en hiermee gewerkt binnen Avans. Ervaring daarbij is dat het veel energie geeft en stress voorkomt.

In haar coaching lukt het Irma goed om samen met de coachee onderliggende overtuigingen aan te pakken. Altijd afhankelijk van wat iemand wil bereiken. Buiten wandelen is een optie, vanuit de gedachte dat buiten in beweging zijn helpt bij een positieve mindset en prettig en ontspannen kan werken. Irma kan jou in het Engels coachen, als dat de taal is waarin je je het meest thuis voelt.

Feedback die Irma heeft gekregen op haar coaching:

“de begeleiding van Irma is persoonlijk, ze heeft aandacht voor je en zet humor in, ze heeft oog voor wat ik nodig heb”

“Irma is een collega die op een verbindende manier met aandacht voor de desbetreffende persoon kijkt naar wat iemand op het moment nodig heeft om zo diegene verder te helpen in de te nemen stappen. Dit maakt haar een invoelende, goede coach.” 

Laatst bijgewerkt op 23 september 2021.