Ontwikkelen@avans

print

Joke Pluijm

Mijn naam is Joke Pluijm, ik houd van mensen, ben nieuwsgierig en erg enthousiast. Persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn; dat vind ik het mooiste wat er is. Het is dan ook mijn passie om jou in beweging te brengen. Terug naar wie je bent of juist op weg naar het bereiken van jouw doelen. Bij mij kan je terecht wanneer je jezelf wilt optimaliseren, je hoeft namelijk niet ziek te zijn om beter te worden. Ik begeleid je graag naar waar jij wenst te zijn, maar ook wanneer je nergens rust vindt. Als het communicatief niet goed werkt of wanneer je niet (of nooit) tevreden bent over jezelf of jouw prestaties.

Methoden / specialismen

Burn-out, persoonlijke effectiviteit & leiderschap, loopbaan ontwikkeling, stress coaching, life & balance, HSP.

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Werken met de onderstroom zodat er daar dingen opgelost worden. Het onbewuste bewust maken. Dat is hoe ik werk. Verschillende methoden waarmee ik werk en die ik hiervoor inzet zijn: Voice Dialog, Logosynthese, Neurologische niveaus, Jade Aanpak, EFT, systemisch werk, ontspanning & ademhalingstechnieken, counseling, RET, ACT, NLP, visualisatie, mindfulness.

Toelichting

Afhankelijk van het vraagstuk is mijn coaching op maat gemaakt en afgestemd op degene met wie ik werk; jou dus. Mensen zeggen over mij dat ze ervaren dat ze echt gezien worden en dat ze geen angst voelen om veroordeeld te worden. Ik gebruik verschillende technieken waarbij het belangrijk is om het gevoel en het verstand aan elkaar te koppelen, zodat intuïtie en wijsheid hand in hand kunnen gaan. Het is voor mij belangrijk om resultaatgericht te werken. Daarom maken we duidelijke afspraken aan het begin van het traject. Zo kunnen we toetsen of we na 5 tot 8 sessies onze doelstelling behaald hebben.

Meer informatie

Voor meer informatie over mijn aanpak: www.jokepluijm.nl

Laatst bijgewerkt op 18 mei 2022.