Ontwikkelen@avans

print

Teamcoaching

Het zijn de teams van Avans die zelf de regie voeren over hun ontwikkeling. Daarbij is het uitgangspunt dat teamontwikkeling zo veel mogelijk geïntegreerd is in het dagelijkse werk. Op de pagina Werkvormen en tools voor teamontwikkeling vind je verschillende tools voor je team.

Er zijn ontwikkelvraagstukken waarbij het zinvol is dat er een onafhankelijke teamcoach met het team meekijkt en hen ondersteunt.

Avans heeft een pool van interne teamcoaches die we inzetten op ontwikkelvraagstukken van teams. Daarnaast werken we samen met 7 gecontracteerde externe partijen. Klik op het tabblad 'Onze adviseurs' om de interne teamcoaches en de externe partijen te leren kennen.

Onze interne adviseurs teamontwikkeling Pam Hermans en Jill Clayden denken graag met je mee over passende begeleiding van je team. Je kunt ze bereiken via LOT.ontwikkelen@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 18 november 2020.

Avans werkt met een pool van interne teamcoaches die we inzetten op ontwikkelvraagstukken van teams. Dit zijn coaches die naast de rol van teamcoach ook een andere functie hebben, zoals docent of opleidingscoördinator. Daarnaast werken we samen met 7 externe partners. De interne coaches en externe partijen stellen zich hieronder voor.

Interne coaches:

Externe coaches:

Goudvisie Logo Morgens
Logo Mensen in Bedrijf Logo Ardis
Logo TWST MAEK academie
logo Kessels & Smit  

Wil je een teamontwikkeltraject organiseren voor meerdere teams? Dan helpen de volgende partijen je graag.

Laatst bijgewerkt op 7 januari 2022.

Heeft je team een ontwikkelvraagstuk waarbij het zinvol is dat er een onafhankelijke coach meekijkt en ondersteunt? Neem contact op met je HR Businesspartner of met de interne adviseurs teamontwikkeling Pam Hermans en Jill Clayden via LOT.Ontwikkelen@avans.nl. Zij ondersteunen je bij de keuze van een teamcoach voor je vraagstuk.

Hieronder staan de stappen uitgeschreven om te komen tot passende begeleiding bij jouw vraag. Klik op de afbeeldingen om de grote versie te downloaden.

Interne begeleiding

stroomschema interne begeleiding

Externe begeleiding

Stappenplan externe begeleiding

Laatst bijgewerkt op 17 oktober 2020.