Ontwikkelen@avans

print

Leiderschapsontwikkeling

Team

   
Sytske Casimir
 

Waar helpen wij jou mee?

Avans Hogeschool is in beweging. Onderwijsontwikkeling en -vernieuwing staan hoog op de agenda. Organisatiemodellen worden onder de loep genomen en aangepast. Veel academies zijn bezig met het vergroten van teamautonomie en het anders beleggen van de verantwoordelijkheden. Ook verandert de samenwerking binnen en tussen organisatieonderdelen. De eisen die worden gesteld aan medewerkers zijn in beweging en dat leidt tot nieuwe behoeften aan ontwikkeling en mobiliteit. Dit brengt steeds weer nieuwe uitdagingen met zich mee voor leidinggevenden van Avans.

Avans biedt een aantal programma’s aan voor directieleden. In deze programma’s wordt ingespeeld op actuele ontwikkelingen en wordt gewerkt aan effectief leiderschap en onderlinge samenwerking:

  • een inwerkprogramma voor nieuwe (adjunct-)directeuren
  • een management development programma voor (adjunct-)directeuren

Ontwikkelen@avans biedt daarnaast trainingen en coaching voor directieleden en coördinatoren. Bovendien kun je bij ons terecht voor ondersteuning bij maatwerkoplossingen.

Trainingen

Coaching

Ontwikkelen@avans heeft een aantal coaches geselecteerd die jou kunnen coachen bij het vergroten van je effectiviteit als leidinggevende. Als je wilt weten welke coach het meest geschikt is voor jouw specifieke vraag, kun je je aanmelden voor een adviesgesprek bij Ontwikkelen@avans of contact met ons opnemen via 088 - 525 79 99 of LOT.ontwikkelen@avans.nl.

Maatwerk

Je hebt een vraagstuk op het gebied van leiderschap waarbij je ondersteuning zoekt. Je wilt bijvoorbeeld een leiderschapstraject organiseren voor een MT. Of je bent op zoek naar een individueel traject bij een externe opleider. Bij dit soort vraagstukken helpen we je graag met een maatwerkoplossing voor ondersteuning en begeleiding. Neem contact op met je HR Businesspartner of met Ontwikkelen@avans via 088 - 525 79 99 of LOT.ontwikkelen@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 13 juni 2022.