Ontwikkelen@avans

print

Aan de slag met jouw arbeidsmarktvaardigheden

Als je weet wat je wilt en waar je talenten liggen, dan is het makkelijker om te zoeken naar een andere werkomgeving. Maar op welke manier ga jij de arbeidsmarkt benaderen? Hoe ga jij je nieuwe baan vinden? Voor een goede benadering van de arbeidsmarkt zijn een aantal basisdocumenten belangrijk. Zoals een arbeidsmarktgericht CV, een onderscheidende sollicitatiebrief en een professioneel netwerk. Hieronder vind je enkele opdrachten die je zelfstandig kunt maken.

Tools

*Je kunt altijd jouw CV laten checken door een loopbaanadviseur van Avans.

Trainingen

Via Ontwikkelen@avans kun je trainingen en workshops bijwonen die jouw arbeidsmarktvaardigheden verbeteren:

Vergroot je netwerk

Een goed professioneel netwerk heeft op vele gebieden een toegevoegde waarde. Zo ook bij het vinden van ander werk.

Via Ontwikkelen@avans kun je jouw netwerk vergroten door deel te nemen aan het premium membership van WeShareTalent. Via deze netwerkorganisatie kun je in contact komen met andere professionals. Jaarlijks organiseren zij meer dan 100 events. Lees meer op wesharetalent.com.

Meld je eenvoudig aan voor deelname aan het netwerk door een mail te sturen naar ontwikkelen@avans.nl. Vermeld als onderwerp 'Aanmelding membership WeShareTalent' en voeg je contactgegevens toe. Dan regelen wij jouw aanmelding.

Interessante boeken

We hebben enkele boeken voor je geselecteerd die wij als professional vaak gebruiken bij het ondersteunen van medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving:

Inspiratie

Laatst bijgewerkt op 24 juli 2020.