Ontwikkelen@avans

print

Geruster de zomer door. Meld je aan voor gratis webinars.

16 juni 2020

Deze webinars worden je kosteloos aanboden door Ontwikkelen@avans.

Drie keuze webinars

Met het organiseren van drie webinars willen we medewerkers van Avans uitnodigen om even stil te staan bij de afgelopen maanden. Er is veel gebeurd, veranderd, geschakeld, bijgesteld etc. De een met meer moeite dan de ander. Maar hoe ziet het er nu in de nabije toekomst uit? Het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig in een snel veranderende omgeving. Wat wel kan is weer even bij jezelf komen. En het ervaren van rust. En om vanuit jouw eigen basis te kijken naar een frisse start in augustus.

Bekijk hier een leuke vlog van onze collega Koen van Ontwikkelen@avans.

Webinar: Home (= VOL)

Wat doet deze periode met ons?

De wereld is aan het veranderen en vraagt ons om aanwezig te zijn. Deze plotselinge vertraging van de wereld heeft een voordeel dat het ons meer tijd geeft om in het hier en nu te zijn. Daarbij kan de situatie ook confronterend zijn omdat je dingen gaat voelen en zien waar je lang geen tijd voor hebt gehad. Deze periode kan daarom zowel een gift als een uitdaging zijn.
Tijdens deze webinar gaat het over de vragen; Hoe is het voor jou? Hoe voel jij je in deze tijd? En hoe thuis ben je bij jezelf?

Datum: 22 juni
Tijd: 15:30 – 16:30 uur

Webinar: Joy

‘Joy” wat is dat eigenlijk?

Deze webinar gaat over de vreugde die van binnenuit komt. Vreugde die duurzaam is en niet geactiveerd door externe prikkels. Als we ons bewustzijn vergroten, komt deze vorm van geluk naar boven. Deze vreugde is krachtig en aanstekelijk.
Vreugde versterkt je immuunsysteem, verkleint je ervaring van pijn, angst en depressie. Het beschermt je tegen stress, je slaapt beter en je energie niveau gaat omhoog. Heel belangrijk dus ook in spannende en onzekere tijden.
Deze webinar geeft je vaardigheden om toegang te krijgen tot deze energiebron. Ieder mens heeft namelijk het potentieel om onmiddellijke toegang te verkrijgen tot gevoelens van geluk.

Datum: 29 juni
Tijd: 15:30 – 16:30 uur

Webinar: Vitaliteit en Gezondheid (= VOL)

Fit en gezond aan het werk!

We worden ouder en er zijn genoeg uitdagingen om een gezond leven te leiden. Er zijn een aantal gebieden in de wereld waar mensen aantoonbaar langer, gezonder en gelukkiger leven; de zogenaamde Blue Zones. In deze interactieve online training krijg je inspiratie en kennis, mede op basis van de inzichten uit de Blue Zones en positieve gezondheid. Samen zetten we een eerste stap in de richting van kleine gezonde veranderingen thuis en op het (thuis)werk.

Datum: 6 juli
Tijd: 14:30 – 16:30 uur

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan alle webinars of aan één van deze webinars? Meld je hier aan!

Laatst bijgewerkt op 22 juni 2020.