Ontwikkelen@avans

print

Talent beweegt!

5 februari 2020

Binnen Avans Hogeschool is een schat aan talenten aanwezig bij onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je jouw talent kunt ontwikkelen en inzetten. Dat kan door de stap te zetten om buiten je eigen organisatieonderdeel te kijken. Dat doe je bijvoorbeeld door te kiezen voor mobiliteit en bij een ander onderdeel van Avans te solliciteren. Of door deel te nemen aan de talenttafel.

De talenttafel is een initiatief van DP&O waar steeds meer academies en diensteenheden aan deelnemen, zoals ATGM, ASB, AMBM, ACUE, AOMI, AVD, AMIB, ASH, AGZ, AFM, DP&O en LIC. Aan de talenttafel zoeken we met elkaar naar mogelijkheden om talent te laten bewegen binnen Avans. We kijken naar mogelijkheden om medewerkers op basis van hun kwaliteiten en ontwikkelbehoefte te matchen met werkzaamheden elders binnen de organisatie. Of we hebben een vraag naar specifieke talenten en kijken of die elders aanwezig zijn. Zo hebben we al diverse matches kunnen maken. Lees hier het verhaal van Iris Pfrommer.
We komen bij elkaar met de talenttafel en hebben daarnaast een digitale omgeving ingericht.

Medewerkers van de deelnemende academies kunnen zich bij hun directie aanmelden voor de talenttafel. Je geeft dan aan welk talent je in huis hebt en welk talent je verder wil ontwikkelen, door elders binnen de organisatie aan de slag te gaan. Jouw CV wordt met jouw toestemming toegevoegd aan de talenttafel en is dan beschikbaar voor de deelnemende academies.

Voor meer informatie kun je terecht bij Ontwikkelen@avans via 088 - 525 79 99 of ontwikkelen@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 18 maart 2020.