Ontwikkelen@avans

print

Verslag Agile Champions trainingsprogramma

25 oktober 2021

30 september 2021 was een mooi moment voor Avans. Maar liefst 13 collega’s hebben het Agile Champion trainingsprogramma met succes afgerond en zijn in het blije bezit van een Agile champion certificaat.

Transformatie naar een wendbare IV-organisatie

Deze gemotiveerde groep kampioenen heeft veel praktische kennis en kunde opgedaan over agile denken en werken, omarmen verandering en staan te popelen om een rol van betekenis te spelen in de transformatie naar een wendbare IV-organisatie. Voor zover ze dat al niet doen.  Het 6 daags programma hebben we deels digitaal en deels fysiek in de mooie kapel St Joost in Breda gedaan. Vooral de interactie in leergroepen en de vele werkvormen die direct in de praktijk werden toegepast werd gewaardeerd.

Nieuwsgierig?

Agile champion zijn betekent dat je vanuit je huidige functie bijdraagt aan de verandering van de IV-organisatie, ambassadeur bent en anderen inspireert en motiveert om mee te doen. Het is een groeiende groep die samen de motor vormen van de verandering naar continu leren, continu verbeteren, wendbaar en flexibel zijn. Als je denkt dat dit ook iets voor jou is, stem dit dan af met je leidinggevende.

Via ontwikkelen@avans wordt kenbaar gemaakt wanneer een volgende trainingsgroep gaat starten. Klik hier voor meer informatie. 

Felicitaties

We feliciteren Jeroen de Wit, Willemien Liesker, Daniel van Donselaar, Irene Willems, Merte Buursink, Joris de Graauw, Michael Spaans, Esther Zimmerman, Jel Bedeaux, Viresh Sukdeao, Janneke Verschoor, Mark Reijndorp en Robert van Enschot en wensen ze veel succes en plezier met het kampioenschap!

Amigos, de vrienden van de verandering, 

Jeroen venneman, Els Verkaik en Edwin Clerkx

Laatst bijgewerkt op 25 oktober 2021.